Skal du skifte markisedug

320954

Et billigere alternativ til en ny markise er at skifte markisedug på din eksisterende ramme. En skift på dine markiser er en fantastisk måde at give dit hus et helt nyt look. Du skifter markisedug på plads, og du skal tænke / vide om følgende, inden du bestiller nyt stof. Markisens bredde er 120 cm. Ved fremstilling af et ordnet forteltstof, sys stoffet kontinuerligt ved bykanterne, indtil den ønskede dimension er opnået. Samlingerne kommer ikke altid symmetrisk afhængigt af stoffets færdige dimensioner, mønsterrapporter, og stoffet skal være symmetrisk på yderkanterne. Fugen udføres med dobbelt søm, og yderkanterne er foldet. Dette betyder, at det færdige forteltstof får en forstærkning, hvor stoffet bliver dobbelt. Derfor kan der opstå bobler på stoffet, når det rulles på forteltet. Markisestoffet, der bruges i dag, er af spundet farvet akryl. Vægten er 290 – 300 g / m2, hvilket betyder, at et nyt forteltstof normalt er lidt tungere end det, der blev brugt før. Dette kan betyde, at et gammelt forteltstativ ikke vil være i stand til at strække den nye forteltvæv ud, men det vil sække lidt. Du skal rengøre og lade det gamle stativ tørre før montering på det nye forteltstof. Mange forskellige forteltmodeller er fremstillet, og det kan derfor være vanskeligt at få nogle reservedele, hvis ulykken har fundet sted. Dette gælder især plastdele såsom endehætter på profilerne. Selv hvis du lader et markisefirma udskifte stoffet, tager de ikke ansvar, hvis den gamle markise / komponent nedbrydes på grund af alder eller slid under eksperthåndtering.

At tænke på, når man måler
For at bestille skal du måle din eksisterende markise. Bredde: Angiv den nøjagtige dimension ved bestilling. Vi anbefaler, at du måler bredden to steder. En gammel væv kan lide at strække. Højde: Når du måler stoffets højde, skal du ikke stole på frakken. Du vælger kappen separat. Fra rulle til frontprofil. Ved bestilling af en ny vævning er der en ti strimler i faldet (på markis24.s er den 5,5 mm), som normalt passer til de fleste markiser (kan være et problem i rigtigt gamle markiser såvel som markiser, der er købt i forskellige “billigtbutikker”). Ti? Er en plaststang, der indsættes i faldet øverst og nederst på stoffet og øverst på pelsen. Hvis dit eksisterende lærred har en anden dimension, kan du bruge det gamle og indsætte det i faldet på den nye væv.
Der er flere videoer på YouTube til, hvordan du ændrer webs. Denne video synes jeg godt viser, hvordan man nemt kan skifte en vævning på en terrassemarkise. Bemærk, at listen over ti er i folien fra starten på markis24.se For at komme til videoen skal du klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *