Ansøgning og forbrugerbeskyttelse

Disse generelle vilkår og betingelser (“Vilkårene”) gælder for den salgskontrakt, som du som forbruger indgår med Villa Gør det klart for Göteborg AB, virksomhedsidentitet nummer 556625-2820, i det følgende benævnt “markise24.dk”. For at kunne drage fordel af dine interesser som kunde gælder bestemmelserne i consumer purchase act (SFS 1990:932), fjern- og dørsalgsloven (SFS 2005:59) og den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) for alle køb på www.markise24.dk

Personlig information
Læs mere om vores behandling af personoplysninger i forårets privatlivspolitik .

I forbindelse med din ordre accepterer du, at vi opbevarer og bruger dine oplysninger i vores forretning til at opfylde og levere den service, du kan forvente af os.

Al behandling af personoplysninger er i overensstemmelse med den generelle forordning om databeskyttelse. Den dataansvarlige er bara proffs i Göteborg AB(v. nr. 556625-2820).

markise24.dk kundregister innehåller personuppgifter såsom namn, personnummer, postadress, telefonnummer, e-postadress samt IP-nummer. Ändamålet med markise24.dk behandling av insamlade personuppgifter är att använda dess för attmarkise24.dk kunderegister indeholder personlige oplysninger såsom navn, socialsikringsnummer, postadresse, telefonnummer, e-mail-adresse og IP-nummer. Formålet med markise24.dk behandling af indsamlede personoplysninger er at bruge disse til
a. Kunne gennemføre køb på markise24.dk
b. Aktivér målrettet markedsføring via e-mail, sms og andre kanaler baseret på dine tidligere køb eller brug af markise24.dk-kanaler.
Stripe indsamler personlige oplysninger om dig i forbindelse med betaling.
markis2e4.se vil dele de personlige oplysninger til de rederier, der kræves for at kunne gennemføre og levere en ordre.
Hvis der afgives en ordre på en vare, der sendes direkte fra leverandøren, sender markise24.dk de nødvendige oplysninger for at kunne gennemføre og gennemføre en ordre fra leverandøren.
Når du som kunde vælger og sender en e-mail til markise24.dk, gemmes din e-mail-adresse og din e-mail-historie for at gøre det muligt og lettere at følge op og svare på en sag.

Generelle oplysninger om behandling af personoplysninger
Al behandling af personoplysninger finder sted i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen. bara proffs  i Göteborg AB er ansvarlige for behandlingen.
Vi gemmer kun personlige data så længe det er nødvendigt, hvorefter de slettes. Hvis oplysningerne er ufuldstændige, forkerte eller irrelevante, har du ret til at anmode om, at de rettes eller slettes. Du har også ret til at kræve erstatning, hvis behandlingen af ​​dine personoplysninger ikke er i overensstemmelse med loven.
Du kan anmode om et uddrag af, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. For at anmode om et uddrag fra registret eller rettelse af oplysninger skal du sende en skriftlig underskrevet anmodning til:

markise24.dk

Andra långgatan 4b

413 13 Göteborg

Priser og gebyrer
Priserne angivet på www.markise24.dk er inkl. Moms (moms). Priserne inkluderer gratis forsendelse på ordrer over SEK 1.500, medmindre andet er angivet. Vævsprøver sendes gratis. Særlige gebyrer tilføjes til pakker bestilt mod kontant ved levering / kontant ved levering, hurtig levering og for uløste pakker.

Oprettelse af en købsaftale
varer fra markise24.dk bestilles på www.markise24.dk eller via vores kundeservice. En købsaftale indgås, når din ordre er bekræftet af markise24.dk via e-mail til den e-mail-adresse, du har angivet ved bestilling. Ved bestilling accepterer du disse vilkår. markise24.dk indgår ikke aftaler med mindreårige (under 18 år) uden forældrenes godkendelse. På www.markise24.dk kan der kun indgås aftaler med kunder med leveringsadresse i Danmark

Levering
markise24.dk bruger følgende forsendelsesmuligheder:
Pakker, varerne sendes til nærmeste leveringssted. Når pakken er tilgængelig til afhentning, sendes en SMS med oplysninger om serienummeret til det mobiltelefonnummer, der er angivet ved bestilling. Ved afhentning af en sending skal der fremlægges et gyldigt ID-dokument.Hjemlevering for varer, der på grund af deres størrelse eller vægt ikke kan sendes til leveringsstedet, tilbydes hjemlevering i løbet af dagen. Meddelelse om hjemlevering sker pr. Telefon. Hjemlevering refererer normalt til levering til adressens første gate eller plotgrænse.
Normal leveringstid er 10 – 15 arbejdsdage fra markise24.dk har bekræftet din ordre via e-mail. Hvis produktet er inkluderet i ordresortimentet, er leveringstiden 10-15 arbejdsdage.
I forbindelse med at din ordre sendes fra markis24. se lager, og en e-mail vil blive sendt til den angivne e-mail-adresse. Pakken skal så nå dig inden for 2-4 arbejdsdage. Hvis du mod forventning ikke har modtaget din levering inden for 4 arbejdsdage, beder vi dig om at kontakte kundeservice.


Uløste pakker / forsendelser
Pakker, der ikke er afhentet inden for fjorten (14) dage, returneres til markise24.dl. Hvis dette sker, opkræves et gebyr på SEK 499 for omkostninger, der kan henføres til markise24.dk administration, forsendelse, returforsendelse og håndtering. Uløste pakker er ikke omfattet af fortrydelsesretten.


Fortrydelsesret
Som forbruger har du altid en fjorten (14) dages fortrydelsesret i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter uden for forretningslokaler (2005: 59). Når du påberåber dig fortrydelsesretten og åbent køb, er du som kunde ansvarlig for returforsendelse. Bemærk, at ifølge § 4 i fjernsalgsloven gælder ikke fortrydelsesretten, hvis aftalen vedrører: “En vare, der på grund af sin art ikke kan returneres, eller som hurtigt kan forringes eller blive for gammel.” Eksempler på sådanne varer er specialfremstillede varer som fortelte, persienner, plisserede gardiner osv. Bemærk, at en farve på en computerskærm ikke altid svarer til den faktiske farve. Dette skyldes flere forskellige faktorer såsom indstillinger på skærmen osv. Markise24.dk fraskriver sig, at billedet på produktet ikke altid er det nøjagtige, der leveres på trods af den samme farvekode. markis24e.dk sender fem (5) stofprøver hjem gratis for at gøre det lettere for kunden at finde den rigtige farve.


Klage
Hvis en vare afviger fra det, der følger af aftalen mellem dig og markise24.dk eller på anden måde ikke svarer til beskrivelsen af ​​den vare, som markise24.dk har givet, kan varen returneres. Kun originale mangler er omfattet af retten til klage, retten til klage omfatter ikke mangler forårsaget af normalt slid. Klager til markise24.dk skal fremsættes inden for en rimelig tid efter fejlen er opdaget, men senest inden for 3 år. markise24.dk forbeholder sig ret til at afhjælpe fejlen i første omgang, i andet tilfælde genlevering af varerne og i sidste ende genkøb. I tilfælde af en klage, kontakt kundeservice angående retursedlen. markise24.dk har ingen mulighed for efterfølgende at godtgøre omkostningerne ved returforsendelse

markise24.dk bekostar en retur per försändelse. För information eller hjälp vid retur som inte omfattas av retursedel och fri frakt, kontakta markise24.dk kundtjänst.

Retur af reklameartikler
Ved køb, der berettiger til en gave eller ekstra rabat, betragtes værdien af ​​gaven eller den ekstra rabat som en generel rabat på hele beløbet på købstidspunktet. Hvis en del af købet udveksles og / eller returneres, værdiansættes returnerede varer til købsprisen minus deres relative andel af den generelle rabat. I tilfælde af udveksling sker der ingen genberegning af det oprindelige grundlag for gave eller rabat.
En forfremmelse eller et tilbud om en sådan gave eller ekstra rabat er kun tilgængelig for nye indkøb via markedspladsen www.markise24.dk og kan ikke fås med tilbagevirkende kraft. Gave eller rabat kan ikke overføres til et andet køb og kan ikke krediteres, når du bytter til en anden vare.


Transportskader
markise24.dk er ansvarlig for varer, der er beskadiget eller mistet under levering til dig. Klager over transportskader skal fremsættes inden for en rimelig tid. Når du modtager forsendelsen, er det derfor vigtigt at kontrollere, at varerne ikke beskadiges under transporten. markise24.dk anbefaler, at du rapporterer en mulig transportskade direkte på stedet til leveringsagenten og derefter kontakter markise24.dk kundeservice. Husk at opbevare al emballage og produktemballage i tilfælde af transportskader.


Betaling
I samarbejde med Stripe tilbydes direkte betaling. Ved at efterlade oplysninger i kassen godkender du STRIPE villaer. Ved at klikke på “Gennemfør køb” accepterer du markise24.dk’s generelle betingelser.


Force majeure
I tilfælde af omstændigheder uden for markis24.se’s rimelige kontrol, for eksempel i tilfælde af ændret lovgivning, regeringstiltag, strejker, blokader, sabotage, krig, terrorisme, brand, oversvømmelse, naturkatastrofe eller lignende begivenheder, er markise24.dk’s forpligtelse til at opfylde købsaftalen udsættes, så længe omstændighederne hersker. Hvis en sådan forsinkelse overstiger 2 måneder, har både dig og markise24.dk ret til at opsige aftalen med øjeblikkelig virkning uden nogen forpligtelse til at betale erstatning.

Pris- og produktinformation
I tilfælde af fejl i lagerstatus eller pris forbeholder markise24.dk sig ret til at opsige købsaftalen. Hvis produktet er udløbet, eller af anden grund ikke er tilgængeligt, er markise24.dk ikke forpligtet til at levere produktet, men kan foreslå et alternativt produkt. Alle billedoplysninger skal betragtes som illustrationer og kan ikke garanteres at afspejle produktets nøjagtige udseende og art.

Anmeldelser
Ved at indsende anmeldelser om produkter på markise24.dk giver du også markise24.dk ret til at offentliggøre dem på markis24.se og i andre kanaler og medier. markise24.dk forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre og / eller slette indsendte anmeldelser.


Andet
Vi følger Generelt Klagenævns anbefalinger og svensk lov i tilfælde af tvist. Enhver tvist skal løses af enten det generelle klageudvalg (ARN) i Sverige eller Europa-Kommissionens online tvistbilæggelse (EU ODR).
ARN: https://www.arn.se/
Generelt klagenævn
Boks 174
101 23 Stockholm
EU ODR: https://ec.europa.eu/odr
For spørgsmål om betydningen af ​​disse Vilkår eller procedurer i tilfælde af fortrydelsesret, klager, transportskader eller andet, kontakt markose24.dk kundeservice. Kontaktoplysninger for kundeservice findes på www.markise24.dk
Sidst opdateret: 2021-02-10

Disse generelle vilkår og betingelser (“Vilkårene”) gælder for den salgskontrakt, som du som forbruger indgår med Villa Gør det klart for Göteborg AB, virksomhedsidentitet nummer 556625-2820, i det følgende benævnt “markise24.dk”. For at kunne drage fordel af dine interesser som kunde gælder bestemmelserne i consumer purchase act (SFS 1990:932), fjern- og dørsalgsloven (SFS 2005:59) og den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) for alle køb på www.markise24.dkPersonlig information
Læs mere om vores behandling af personoplysninger i forårets privatlivspolitik .

I forbindelse med din ordre accepterer du, at vi opbevarer og bruger dine oplysninger i vores forretning til at opfylde og levere den service, du kan forvente af os.

Al behandling af personoplysninger er i overensstemmelse med den generelle forordning om databeskyttelse. Den dataansvarlige er bara proffs i Göteborg AB(v. nr. 556625-2820).

markise24.dk kundregister innehåller personuppgifter såsom namn, personnummer, postadress, telefonnummer, e-postadress samt IP-nummer. Ändamålet med markise24.dk behandling av insamlade personuppgifter är att använda dess för attmarkise24.dk kunderegister indeholder personlige oplysninger såsom navn, socialsikringsnummer, postadresse, telefonnummer, e-mail-adresse og IP-nummer. Formålet med markise24.dk behandling af indsamlede personoplysninger er at bruge disse til
a. Kunne gennemføre køb på markise24.dk
b. Aktivér målrettet markedsføring via e-mail, sms og andre kanaler baseret på dine tidligere køb eller brug af markise24.dk-kanaler.
Stripe indsamler personlige oplysninger om dig i forbindelse med betaling.
markis2e4.se vil dele de personlige oplysninger til de rederier, der kræves for at kunne gennemføre og levere en ordre.
Hvis der afgives en ordre på en vare, der sendes direkte fra leverandøren, sender markise24.dk de nødvendige oplysninger for at kunne gennemføre og gennemføre en ordre fra leverandøren.
Når du som kunde vælger og sender en e-mail til markise24.dk, gemmes din e-mail-adresse og din e-mail-historie for at gøre det muligt og lettere at følge op og svare på en sag.Generelle oplysninger om behandling af personoplysninger
Al behandling af personoplysninger finder sted i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen. bara proffs  i Göteborg AB er ansvarlige for behandlingen.
Vi gemmer kun personlige data så længe det er nødvendigt, hvorefter de slettes. Hvis oplysningerne er ufuldstændige, forkerte eller irrelevante, har du ret til at anmode om, at de rettes eller slettes. Du har også ret til at kræve erstatning, hvis behandlingen af ​​dine personoplysninger ikke er i overensstemmelse med loven.
Du kan anmode om et uddrag af, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. For at anmode om et uddrag fra registret eller rettelse af oplysninger skal du sende en skriftlig underskrevet anmodning til:

markise24.dk

Andra långgatan 4b

413 13 GöteborgPriser og gebyrer
Priserne angivet på www.markise24.dk er inkl. Moms (moms). Priserne inkluderer gratis forsendelse på ordrer over SEK 1.500, medmindre andet er angivet. Vævsprøver sendes gratis. Særlige gebyrer tilføjes til pakker bestilt mod kontant ved levering / kontant ved levering, hurtig levering og for uløste pakker.Oprettelse af en købsaftale
varer fra markise24.dk bestilles på www.markise24.dk eller via vores kundeservice. En købsaftale indgås, når din ordre er bekræftet af markise24.dk via e-mail til den e-mail-adresse, du har angivet ved bestilling. Ved bestilling accepterer du disse vilkår. markise24.dk indgår ikke aftaler med mindreårige (under 18 år) uden forældrenes godkendelse. På www.markise24.dk kan der kun indgås aftaler med kunder med leveringsadresse i Danmark
Levering
markise24.dk bruger følgende forsendelsesmuligheder:
Pakker, varerne sendes til nærmeste leveringssted. Når pakken er tilgængelig til afhentning, sendes en SMS med oplysninger om serienummeret til det mobiltelefonnummer, der er angivet ved bestilling. Ved afhentning af en sending skal der fremlægges et gyldigt ID-dokument.Hjemlevering for varer, der på grund af deres størrelse eller vægt ikke kan sendes til leveringsstedet, tilbydes hjemlevering i løbet af dagen. Meddelelse om hjemlevering sker pr. Telefon. Hjemlevering refererer normalt til levering til adressens første gate eller plotgrænse.
Normal leveringstid er 10 – 15 arbejdsdage fra markise24.dk har bekræftet din ordre via e-mail. Hvis produktet er inkluderet i ordresortimentet, er leveringstiden 10-15 arbejdsdage.
I forbindelse med at din ordre sendes fra markis24. se lager, og en e-mail vil blive sendt til den angivne e-mail-adresse. Pakken skal så nå dig inden for 2-4 arbejdsdage. Hvis du mod forventning ikke har modtaget din levering inden for 4 arbejdsdage, beder vi dig om at kontakte kundeservice.
Uløste pakker / forsendelser
Pakker, der ikke er afhentet inden for fjorten (14) dage, returneres til markise24.dl. Hvis dette sker, opkræves et gebyr på SEK 499 for omkostninger, der kan henføres til markise24.dk administration, forsendelse, returforsendelse og håndtering. Uløste pakker er ikke omfattet af fortrydelsesretten.
Fortrydelsesret
Som forbruger har du altid en fjorten (14) dages fortrydelsesret i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter uden for forretningslokaler (2005: 59). Når du påberåber dig fortrydelsesretten og åbent køb, er du som kunde ansvarlig for returforsendelse. Bemærk, at ifølge § 4 i fjernsalgsloven gælder ikke fortrydelsesretten, hvis aftalen vedrører: “En vare, der på grund af sin art ikke kan returneres, eller som hurtigt kan forringes eller blive for gammel.” Eksempler på sådanne varer er specialfremstillede varer som fortelte, persienner, plisserede gardiner osv. Bemærk, at en farve på en computerskærm ikke altid svarer til den faktiske farve. Dette skyldes flere forskellige faktorer såsom indstillinger på skærmen osv. Markise24.dk fraskriver sig, at billedet på produktet ikke altid er det nøjagtige, der leveres på trods af den samme farvekode. markis24e.dk sender fem (5) stofprøver hjem gratis for at gøre det lettere for kunden at finde den rigtige farve.
Klage
Hvis en vare afviger fra det, der følger af aftalen mellem dig og markise24.dk eller på anden måde ikke svarer til beskrivelsen af ​​den vare, som markise24.dk har givet, kan varen returneres. Kun originale mangler er omfattet af retten til klage, retten til klage omfatter ikke mangler forårsaget af normalt slid. Klager til markise24.dk skal fremsættes inden for en rimelig tid efter fejlen er opdaget, men senest inden for 3 år. markise24.dk forbeholder sig ret til at afhjælpe fejlen i første omgang, i andet tilfælde genlevering af varerne og i sidste ende genkøb. I tilfælde af en klage, kontakt kundeservice angående retursedlen. markise24.dk har ingen mulighed for efterfølgende at godtgøre omkostningerne ved returforsendelse

Retur

Vid retur står du risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. För att en full återbetalning ska kunna genomföras ska varan vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar och manualer ska skickas med. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.

Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom fjorton (14) dagar från det att markis24.dk tog emot returen. Återbetalning sker endast genom insättning till bankkonto, ej kontant. Kostnader för tjänster kopplade till leverans såsom expressfrakt och postförskottsavgift återbetalas ej vid en retur.

För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och markise24.dk rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.

markise24.dk bekostar en retur per försändelse. För information eller hjälp vid retur som inte omfattas av retursedel och fri frakt, kontakta markise24.dk kundtjänst.Retur af reklameartikler
Ved køb, der berettiger til en gave eller ekstra rabat, betragtes værdien af ​​gaven eller den ekstra rabat som en generel rabat på hele beløbet på købstidspunktet. Hvis en del af købet udveksles og / eller returneres, værdiansættes returnerede varer til købsprisen minus deres relative andel af den generelle rabat. I tilfælde af udveksling sker der ingen genberegning af det oprindelige grundlag for gave eller rabat.
En forfremmelse eller et tilbud om en sådan gave eller ekstra rabat er kun tilgængelig for nye indkøb via markedspladsen www.markise24.dk og kan ikke fås med tilbagevirkende kraft. Gave eller rabat kan ikke overføres til et andet køb og kan ikke krediteres, når du bytter til en anden vare.
Transportskader
markise24.dk er ansvarlig for varer, der er beskadiget eller mistet under levering til dig. Klager over transportskader skal fremsættes inden for en rimelig tid. Når du modtager forsendelsen, er det derfor vigtigt at kontrollere, at varerne ikke beskadiges under transporten. markise24.dk anbefaler, at du rapporterer en mulig transportskade direkte på stedet til leveringsagenten og derefter kontakter markise24.dk kundeservice. Husk at opbevare al emballage og produktemballage i tilfælde af transportskader.
Betaling
I samarbejde med Stripe tilbydes direkte betaling. Ved at efterlade oplysninger i kassen godkender du STRIPE villaer. Ved at klikke på “Gennemfør køb” accepterer du markise24.dk’s generelle betingelser.
Force majeure
I tilfælde af omstændigheder uden for markis24.se’s rimelige kontrol, for eksempel i tilfælde af ændret lovgivning, regeringstiltag, strejker, blokader, sabotage, krig, terrorisme, brand, oversvømmelse, naturkatastrofe eller lignende begivenheder, er markise24.dk’s forpligtelse til at opfylde købsaftalen udsættes, så længe omstændighederne hersker. Hvis en sådan forsinkelse overstiger 2 måneder, har både dig og markise24.dk ret til at opsige aftalen med øjeblikkelig virkning uden nogen forpligtelse til at betale erstatning.Pris- og produktinformation
I tilfælde af fejl i lagerstatus eller pris forbeholder markise24.dk sig ret til at opsige købsaftalen. Hvis produktet er udløbet, eller af anden grund ikke er tilgængeligt, er markise24.dk ikke forpligtet til at levere produktet, men kan foreslå et alternativt produkt. Alle billedoplysninger skal betragtes som illustrationer og kan ikke garanteres at afspejle produktets nøjagtige udseende og art.
Anmeldelser
Ved at indsende anmeldelser om produkter på markise24.dk giver du også markise24.dk ret til at offentliggøre dem på markis24.se og i andre kanaler og medier. markise24.dk forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre og / eller slette indsendte anmeldelser.
Andet
Vi følger Generelt Klagenævns anbefalinger og svensk lov i tilfælde af tvist. Enhver tvist skal løses af enten det generelle klageudvalg (ARN) i Sverige eller Europa-Kommissionens online tvistbilæggelse (EU ODR).
ARN: https://www.arn.se/
Generelt klagenævn
Boks 174
101 23 Stockholm
EU ODR: https://ec.europa.eu/odr
For spørgsmål om betydningen af ​​disse Vilkår eller procedurer i tilfælde af fortrydelsesret, klager, transportskader eller andet, kontakt markose24.dk kundeservice. Kontaktoplysninger for kundeservice findes på www.markise24.dk
Sidst opdateret: 2021-02-10

markise24.dk

Andra långgatan 4b

413 13 Göteborg

Priser och Avgifter

De priser som anges på www.markise24.dk anges inklusive mervärdesskatt (moms). Priserna inkluderar fri frakt vid beställning över 1500 dkr om inte annat anges. Vävprover skickas skickas kostnadsfritt. Särskilda avgifter tillkommer paket som beställs mot Postförskott/Efterkrav, snabbleverans samt för olösta paket.

Upprättande av avtal om köp

markisé24.dk varor beställs på www.markise24.dk eller via vår kundtjänst. Avtal om köp upprättas då din beställning har bekräftats av markise24.dk via e-post till den e-postadress som du angivit vid beställningen. Genom beställningen accepterar du dessa Villkor. markise24.dk ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. På www.markise24.dk kan avtal endast ingås med kunder med leveransadress i Danmark